MALATYA / BATTALGAZİ - İstiklal Ortaokulu

Nis

Kadına şiddet, tüm dünyada en önemli toplum sağlığı ve insan hakları sorunudur.

´´MİMARİ TASARIM´´lar sergisi...

Nis

iNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ GENÇ KIZILAY, GENÇ YEŞİLAY VE TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN FESİTVALDE ÖĞRENCİLERİMİZ DOYASIYA EĞLENDİ.

Kas

CUMHURİYET BAYRAMIMIZI, OKUL MÜDÜRÜMÜZ SIDDIK KOÇ´UN KATILIMLARIYLA, TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ ERDİ YAZLAK VE MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ BERNAGÜL AYLAZ´IN HAZIRLADIĞI COŞKULU TÖREN İLE KUTLADIK. BU GÜZEL TÖRENDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Öğrencilere Demokrasiyi tanıtmak amacıyla Okul meclis başkanlığı seçimi yapılmış olup seçimi 8/A sınıfı öğrencilerinden Sılanur YILMAZ kazanmıştır. İstiklal Ortaokulu Yönetici ve personelleri olarak kendisini tebrik ederiz.